Free delivery on orders over 50 EUR!

Facecorner

Korejas Kosmētika

  1. DATU PĀRVALDĪBA

1.1 Šī politika attiecas uz darbībām Viktoria Maļinauska tīmekļa vietnē un sociālo tīklu platformās. Par jūsu personas datu pārvaldību atbild Viktorija Maļinauska ar reģistrācijas numuru LV28099310409

contact information

Adrese: Lāčplēša iela 52, LV1011

Tālrunis: (+371)27179264

E-pasts: [email protected]

  1. PERSONAS DATU VĀKŠANA

2.1. Komunikācijas dati: mēs apkopojam datus, ko jūs sniedzat saziņas laikā, piemēram, e-pastos vai ziņās sociālajos tīklos. Tie ietver jūsu kontaktinformāciju, sarakstes saturu un, attiecīgajos gadījumos, sociālo tīklu profila informāciju.

2.2. Darījumu dati: pakalpojumu sniegšanas nolūkā apkopojam nepieciešamo informāciju, piemēram, jūsu vārdu, kontaktinformāciju un maksājumu datus.

  1. DATU APSTRĀDES NOLŪKI UN LIKUMĪGUMS

3.1. Mūsu apstrādes darbības atbilst Vispārīgās datu aizsardzības regulas un Latvijas tiesību aktu prasībām.

3.2. Saziņa un pieprasījumu apstrāde: apstrādājam jūsu datus, lai atbildētu uz jūsu pieprasījumiem, pamatojoties uz mūsu likumīgajām interesēm.

3.3. Pakalpojumu sniegšana: iegādājoties Preci no Facecorner.lv, datu apstrāde ir nepieciešama, lai izpildītu līgumu starp jums un Viktorija Maļinauska.

  1. DATU GLABĀŠANA UN PĀRSŪTĪŠANA

4.1. Mēs glabājam personas datus līdz apstrādes mērķa sasniegšanai, parasti 1 gadu pēc datu vākšanas, ja vien tiesību aktos nav noteikts citādi. Pēc šī perioda dati tiek drošā veidā dzēsti. Mēs nenododam datus ārpus Eiropas Ekonomikas zonas.

  1. SĪKDATŅU IZMANTOŠANA

5.1. Sīkdatnes (cookies) ir nelieli faili, kas tiek saglabāti jūsu ierīcē, lai uzlabotu vietnes funkcionalitāti. Tās saglabājas 8 mēnešus kopš jūsu pēdējā apmeklējuma, un tās var pārvaldīt, izmantojot pārlūkprogrammas iestatījumus.